03/07/2020

De afgelopen week heeft de Lionsclub Zutphen 1500 euro verdeeld onder drie dierenweides in de gemeente: Kinderboerderij De Schouw in Zutphen en de dierenweides ’t Spiker en ’t Horseler in Warnsveld. Het geld is de opbrengst van de tulpenactie die in de maand februari werd gehouden.

Vier zaterdagen lang verkochten de Lionsleden huis-aan-huis tulpen in Warnsveld en Zutphen. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Kinderboerderij De Schouw in Zutphen en de dierenweides ’t Spiker en ’t Horseler in Warnsveld kregen allemaal eenzelfde bedrag.

Door de coronacrisis is de overhandiging van het geld enkele maanden vertraagd. Op de foto overhandigt Lionspresident Paul van Haandel (rechts) de cheque van 500 euro aan de bestuursleden van dierenweide ’t Horseler Gerjan Wolsink (links) en Paul Wissink. Achter de cheque staat Julian Wallis die twee weken lang dierencorvee heeft. Hij zorgt ervoor dat het de drie geiten, drie schapen en vier kippen aan niets ontbreekt en de hokken er schoon uitzien.