30/04/2019

Voor het tweede jaar op rij stond de Lionsclub Zutphen op de grootste en mooiste koningsdagmarkt in de regio. Pal voor de winkel van Lionslid Marco van Stenis werden er vanaf 8 uur ’s morgens broodjes knakworst verkocht. Rond vier uur ’s middags waren de 420 broodjes allemaal uitverkocht en was er een omzet gerealiseerd van 870 Euro. Minus de kosten was de opbrengst 400 Euro die wordt geschonken aan het goede doel.

Naast de knakworstverkoop is een tweede doelstelling de naamsbekendheid van de Lionsclubs vergroten en uitkijken naar potentiële nieuwe leden. Er zijn vijf interessante contacten gelegd. Een maand na de Koningsdag-actie organiseert de Lionsclub Zutphen een vrijblijvende kennismakingsavond voor nieuwe leden.