Ieder jaar staat de Lionsclub Zutphen op de grootste en mooiste koningsdagmarkt in de regio. Pal voor de fietsenwinkel van Lionslid Marco van Stenis worden er vanaf 8 uur ’s morgens broodjes knakworst verkocht. De opbrengst van deze dag wordt ieder jaar geschonken aan een ander goed doel.

Maar naast de knakworstverkoop zijn er nog twee belangrijke doelstellingen: het vergroten van de naamsbekendheid van de Lionsclub en het uitkijken naar potentiële nieuwe leden. Ieder jaar worden er weer interessante contacten gelegd en weet de club nieuwe leden te interesseren. Een maand na de Koningsdag-actie organiseert de Lionsclub Zutphen jaarlijks een vrijblijvende kennismakingsavond voor nieuwe leden.